Modern op een warme manier

Voor deze nieuw te bouwen woning wilde de nieuwe bewoners een luxueuze sfeer neerzetten. Vanaf het begin is geeridee betrokken geweest bij het maken van basiskeuzes en is dit mooie geheel ontstaan. De nieuwe keuken wordt mat zwart met een wit marmer blad, deze mocht eruit springen en wordt het hart van de woning.

met kast brede grepen uitgevoerd in het koper. Door koper te combineren met bijvoorbeeld een mooie bank in het velvet stof (stofsoort die fluwelig oogt) wordt het een sfeervol geheel.

De nieuwe keuken is prachtig maar erg modern en wilde de bewoners iets zachter laten ogen, door de keuken te combineren met een zacht roze tint wordt de hele keuken ingepakt door deze warme kleur. Dit bleek een perfecte match! Het lange zwevende tv meubel heeft dezelfde kleur als de keuken voor een mooie eenheid en hierachter komt een dierenhuid behang van het merk Eijffinger voor extra warmte. Ook de prachtige leverkleurige bank gecombineerd met een vloerkleed van marmerlook maakt dit interieur helemaal af.

warm-modern
warm-modern