Villa Tall Horse in Zuid-Afrika,

Ja je leest het goed, geen woonhuis maar een villa in Zuid-Afrika in het plaatsje Hoedspruit. Een super gave opdracht die Geer in samenwerking met haar klant tot in detail heeft uitgewerkt. Zo zijn we bij het begin begonnen, hoe wordt de basis gebouwd en hoe gaan we de ruimtes indelen. Na het bepalen van de indeling is er aan de hand van het moodboard kleur aan toegevoegd.

Moodboard

Om de gehele woning naar smaak in te richten is er voor dit project van te voren een moodboard samengesteld, gebaseerd op de kleuren en materialen uit Zuid-Afrika.

3D ontwerp + meubelbijlage

Geer is met het moodboard als uitgangspunt aan de slag gegaan met het ontwerpen van de villa in 3D. Niet alleen de woonkamer en de keuken maar ook de 2 masterbedrooms, badkamers, extra slaapkamer en de buitenvertrekken zijn ontworpen. Naast het 3D ontwerp is er ook een volledige meubelbijlage samengesteld, dit was een uitdaging aangezien alles in Zuid-Afrika aangekocht zou gaan worden. Zo ontving ik van de klant een lijst met Zuid-Afrikaanse meubelwinkels en hieruit zijn de tofste items samengesteld.

Kom binnen in de villa

Masterbedroom 1

Masterbedroom 2

Slaapkamer 3

Buitenvertrekken

Fotos van de eigenaren van Villa Tall Horse
Binnenzijde Villa