Strand in interieur

De bewoners van deze nieuw te bouwen woning in Alphen aan de Rijn wilde het relaxte gevoel van het strand ook ervaren in hun eigen interieur. Binnen het ontwerp is gekozen voor een grote afbeelding van het strand als uitgangspunt.

Het gehele interieur van deze woning is gebaseerd op het strand en het strandgevoel. Zo komt het kleur en materiaalgebruik bij deze inspiratiebron vandaan. Zo komt het kleurgebruik overeen, de materialen (rotan, terrazo en massief hout) en de vormen (meubels met afgeronde hoeken in vloeiende kleuren). De kleur blauw van de keuken wordt doorgeschilderd op de gehele wand van de woning. Zo wordt er rust en eenheid gebracht in het interieur en knalt het strandbehang er echt uit! De andere wand is wit zodat het interieur licht blijft en er plaats was voor een bamboe behang in een cirkel uit de natural wallcovering collectie van Eiffinger (meer weten? klik hier). De bewoners beschikte al over de meeste meubels en de vloerkleden, deze passen zo prima in het nieuwe geheel.

geeridee-interieurontwerp-woonkamer-strandontwerp