Split level woning in Berkel en Rodenrijs

Voor een bestaande split level woning in Berkel en Rodenrijs is een 3D interieurontwerp gemaakt voor de woonkamer & keuken. Binnen het ontwerp is gekozen voor een natuurlijke en rustige uitstraling en is er gewerkt met verschillende duurzame materialen.

Voor de bewoners van deze woning mocht het nieuwe interieur rust uitstralen. Tijdens het intake gesprek met de bewoners gaven ze aan echte tafelmensen te zijn, daardoor zijn we gezamenlijk op het idee gekomen om de keuken groter te maken en de living kleiner te maken. Met een aantal bestaande meubels en de bestaande keuken is er een gehele nieuwe uitstraling aan het interieur gegeven.

Duurzame materialen

Marmoleum: Voor in de keuken is er gekozen voor een marmoleum vloer van Forbo (kleur Rosemary Green). De keuze voor marmoleum is duurzaam, het is de eerste CO2 neutraal geproduceerde vlakke vloer ter wereld (meer weten? klik hier)
Bamboe behang: Voor op de lange wand is gekozen voor een sfeervolle natuurlijke wandafwerking. Het bamboe behang van Eiffinger wordt gemaakt uit plantaardige vezels die worden geoogst, en met de hand geselecteerd, gewassen, gedroogd en gebleekt in de zon (meer weten? klik hier)
Staal: Staal is duurzaam vanwege de lange levensduur, is goed recyclebaar en wordt meerdere malen hergebruikt!

Split-level-interieur-ontwerp-geeridee

Dit ontwerp is gemaakt in samenwerking met Woninginrichting aan huis Alexandrium