Landelijke woonkamer & woonkeuken

Voor een nieuwe vrijstaande familiewoning is een volledig interieurontwerp gerealiseerd voor de woonkamer & keuken. Binnen het ontwerp is gekozen voor een landelijke woonstijl waarin stoere industriële accenten zijn verwerkt, zodat het huis volledig tot zijn recht komt in de landelijke omgeving.

Een van de belangrijkste aspecten waar in dit ontwerp rekening mee is gehouden is het leggen van de focus op het uitzicht op het polderlandschap vanuit de leefruimte. Om dit te realiseren is voor een open opstelling van de woonkamer gekozen, waarin de zitplaatsen zo gepositioneerd zijn dat een vrij zicht naar buiten is. De meeste meubels die in het ontwerp verwerkt zijn, zijn de meubels die reeds in het bezit waren van de klant. Door deze meubels te voorzien van een nieuwe kleur of te gebruiken als basis voor een nieuw ontwerp (denk aan het vervangen van de tafelpoten), kunnen deze prima worden gebruikt in een volledig nieuw interieur. Om de ruimte optimaal te benutten en een mooie eyecatcher te plaatsen in de ruimte is een op maat gemaakt wandmeubel geadviseerd, waarin de kachel verwerkt is. Voor de realisatie van het wandmeubel zijn de technische tekeningen aan de klant aangeleverd, zodat deze het wandmeubel zelf kan maken. Het is ook mogelijk om via Geeridee een dergelijk op maat gemaakt meubel te laten realiseren.

Voor de keuken is gekozen voor een open karakter waarin geleefd kan worden. Ook hier wordt optimaal gebruik gemaakt van de ruimte door een bank aan de eettafel te plaatsen. Dit geeft naast het besparen van ruimt een speels effect aan de eetruimte. Naar aanleiding van de fietshobby van de klant is gekozen voor een unieke hanglamp (eigen ontwerp) waarin een fietsvelg is verwerkt. Op deze manier wordt een interieur nog persoonlijker.

Kleur & stijlbepaling

3D ontwerp

Momenteel zijn de bewoners nog bezig met het realiseren van het ontwerp, foto’s volgen.