Google reviews

Wat klanten over Geeridee te vertellen hebben:

Vrienden van ons hadden goede ervaringen met Gera. Dat was voor ons de reden om contact met haar op te nemen om de hele begane grond van ons nieuwbouwhuis te ontwerpen.

Het fijne van Gera is dat ze heel authentiek is, zegt wat ze denkt, snel door heeft welke stijl bij je past en dan net even de zaken spannender maakt dan je wellicht zelf zou durven. Dat kan zijn in de gebruikte kleuren, het voorgestelde behang of het meubilair of de verlichting. Op een manier dat je denkt: "zo hey, dit is tof, dat had ik zelf nooit bedacht of gedurfd" .
En volgens mij is dat precies wat je nodig hebt als je je interieur wil aanpakken. Dus, bel Gera, het wordt retegaaf!

Romano Ruis Avatar Romano Ruis
17 maart 2022


Gera heeft ons goed geholpen met mijn nieuwe zolderkamer (Fabian, ik ben 10 jaar) en de woonkamer. Ze nam tijd en luisterde goed. Het resultaat is geweldig!!! Groet Fabian

m b Avatar m b
28 februari 2022


Heel leuke en inspirerend adviesgesprek gehad!

Maarten Hazewinkel Avatar Maarten Hazewinkel
21 februari 2022


Vorige week zaterdag advies gekregen. Wat fijn zeg, zo hadden wij het nooit kunnen bedenken maar is zeker wat we willen! Heel professioneel, spontaan en super enthousiast geholpen. Absoluut een aanbeveling.

Angelique Vriens Avatar Angelique Vriens
21 december 2021


Wij zijn super geholpen door Gera. Ze wist onze wensen te combineren tot een geheel. Heel blij mee!

Jeanine Wols Avatar Jeanine Wols
21 november 2021


Wij zijn super leuk geholpen door Gera! Haar enthousiasme en deskundigheid maakt dat we snel tot de kern van onze woonwensen kwamen. Dit vertaalde ze tot een goed advies.

Frederique Rutten Avatar Frederique Rutten
21 november 2021


Gera heeft ons vorige week in de winkel kleur- en stylingadvies voor onze nieuwe woning gegeven.

Wij zijn hier heel blij mee. Gera was enthousiast en kwam met nieuwe ideeën. Ook liet zij ons met voorbeelden zien welke kleuren wel en niet zouden werken.

We kunnen niet wachten voor we de uitgewerkte ideeën in het echt kunnen bewonderen.

Dankjewel Gera, je bent een topper!

Sabrina Avatar Sabrina
21 november 2021


Wat was dit de moeite waard zeg!! Gera heeft ons fantastisch geholpen met de indeling van de woonruimte en de keuze van kleuren en materialen die we hier voor willen gaan gebruiken. Gera is super enthousiast, luistert goed naar onze wensen en heeft samen met ons een prachtig ontwerp gemaakt voor onze woonkamer. Ontzettend blij mee en zin om er mee aan de slag te gaan. Dank je wel Gera!!

Henriëtte Schaapman Avatar Henriëtte Schaapman
21 september 2021


Gera is een topper! Ze heeft ons super geholpen. Na een super gezellig gesprek thuis en onze wensen te hebben besproken, is ze aan de slag gegaan. Ze heeft ons helemaal begrepen. Super mooi ontwerp en tekeningen ontvangen. We kunnen niet wachten tot ze uitgevoerd gaan worden!

Aimee Poulina Avatar Aimee Poulina
21 augustus 2021


Gera heeft ons in de winkel interieuradvies gegeven tijdens een sessie van 120 minuten. Ze nam de tijd en luisterde goed naar onze wensen. Hetgeen ze bij elkaar uitzocht was prachtig en hiermee kunnen we verder om van onze woonruimte voor jaren plezier te hebben!

nathalie de vries Avatar nathalie de vries
21 juli 2021