Google reviews

Wat klanten over Geeridee te vertellen hebben:

    5 star review  Vrienden van ons hadden goede ervaringen met Gera. Dat was voor ons de reden om contact met haar op te nemen om de hele begane grond van ons nieuwbouwhuis te ontwerpen.

    Het fijne van Gera is dat ze heel authentiek is, zegt wat ze denkt, snel door heeft welke stijl bij je past en dan net even de zaken spannender maakt dan je wellicht zelf zou durven. Dat kan zijn in de gebruikte kleuren, het voorgestelde behang of het meubilair of de verlichting. Op een manier dat je denkt: "zo hey, dit is tof, dat had ik zelf nooit bedacht of gedurfd" .
    En volgens mij is dat precies wat je nodig hebt als je je interieur wil aanpakken. Dus, bel Gera, het wordt retegaaf!

    thumb Romano Ruis
    17 maart 2022

    5 star review  
    Gera heeft ons goed geholpen met mijn nieuwe zolderkamer (Fabian, ik ben 10 jaar) en de woonkamer. Ze nam tijd en luisterde goed. Het resultaat is geweldig!!! Groet Fabian

    thumb m b
    28 februari 2022

    5 star review  
    Heel leuke en inspirerend adviesgesprek gehad!

    thumb Maarten Hazewinkel
    21 februari 2022

    5 star review  
    Vorige week zaterdag advies gekregen. Wat fijn zeg, zo hadden wij het nooit kunnen bedenken maar is zeker wat we willen! Heel professioneel, spontaan en super enthousiast geholpen. Absoluut een aanbeveling.

    thumb Angelique Vriens
    21 december 2021

    5 star review  
    Wij zijn super geholpen door Gera. Ze wist onze wensen te combineren tot een geheel. Heel blij mee!

    thumb Jeanine Wols
    21 november 2021

    5 star review  
    Wij zijn super leuk geholpen door Gera! Haar enthousiasme en deskundigheid maakt dat we snel tot de kern van onze woonwensen kwamen. Dit vertaalde ze tot een goed advies.

    thumb Frederique Rutten
    21 november 2021

    5 star review  
    Gera heeft ons vorige week in de winkel kleur- en stylingadvies voor onze nieuwe woning gegeven.

    Wij zijn hier heel blij mee. Gera was enthousiast en kwam met nieuwe ideeën. Ook liet zij ons met voorbeelden zien welke kleuren wel en niet zouden werken.

    We kunnen niet wachten voor we de uitgewerkte ideeën in het echt kunnen bewonderen.

    Dankjewel Gera, je bent een topper!

    thumb Sabrina
    21 november 2021

    5 star review  
    Wat was dit de moeite waard zeg!! Gera heeft ons fantastisch geholpen met de indeling van de woonruimte en de keuze van kleuren en materialen die we hier voor willen gaan gebruiken. Gera is super enthousiast, luistert goed naar onze wensen en heeft samen met ons een prachtig ontwerp gemaakt voor onze woonkamer. Ontzettend blij mee en zin om er mee aan de slag te gaan. Dank je wel Gera!!

    thumb Henriëtte Schaapman
    21 september 2021

    5 star review  
    Gera is een topper! Ze heeft ons super geholpen. Na een super gezellig gesprek thuis en onze wensen te hebben besproken, is ze aan de slag gegaan. Ze heeft ons helemaal begrepen. Super mooi ontwerp en tekeningen ontvangen. We kunnen niet wachten tot ze uitgevoerd gaan worden!

    thumb Aimee Poulina
    21 augustus 2021

    5 star review  
    Gera heeft ons in de winkel interieuradvies gegeven tijdens een sessie van 120 minuten. Ze nam de tijd en luisterde goed naar onze wensen. Hetgeen ze bij elkaar uitzocht was prachtig en hiermee kunnen we verder om van onze woonruimte voor jaren plezier te hebben!

    thumb nathalie de vries
    21 juli 2021