Mijn werkwijze

Hoe gaat geeridee te werk? Wat kun je verwachten van een interieuradvies?

Allereerst bedankt voor jou interesse in mijn werkwijze!
Dit is namelijk de eerste stap naar een nieuw interieur, waar ik graag samen met jou aan ga werken.

Een nieuw interieur begint bij jou en jouw woning. Graag zou ik persoonlijk kennis met u maken bij u thuis. Zo krijg ik een indruk u als klant en van de ruimte die ingericht of gestijld gaat worden. Tijdens dit kennismakingsgesprek bespreken we dan de wensen en voorkeuren. Na dit vrijblijvende kennismakingsgesprek zal ik een offerte opstellen met hierin een omschrijving van wat ik voor jullie ga uitwerken. Zo krijgen jullie een goed beeld van het ontwerp proces. Wanneer alles naar wens is ga ik voor jullie aan de slag.

Geeridee biedt verschillende pakketen aan. Hieronder staan ze afgebeeld. Klik voor meer informatie op het pakket dat jou aanspreekt. Bij de standaard pakketten is uitgegaan van een woonkamer en/of woonkeuken.

Gedurende de ontwerpperiode hou ik jullie op de hoogte van alle vorderingen en zal ik langskomen om het eindresultaat bij jullie te presenteren. Tijdens deze presentatie geef ik toelichtingen over de keuzes die ik heb gemaakt, geef ik waar nodig tips en ideeën. Jullie krijgen het interieurplan geprint in jullie handen zodat jullie alles nog eens rustig kunnen doornemen. Mochten jullie naderhand nog hulp nodig hebben tijdens het realiseren van het interieur project, kan ik jullie ook deze begeleiding bieden.